Megéri ez nekem ennyiért?

Ha számolsz rájössz, hogy nem drága. Mi garantáltan masszív tudást adunk. A sokgyerekes anyák, akiknek végtelen energiakapacitásuk van, ők is el szoktak fáradni és ha ők mondják, akkor hiszünk nekik. Mikor mi tanultuk és utána jártunk a sok-sok információnak, konzultáltunk vegyésszel, bőrgyógyásszal, kozmetikussal, aromaterapeutával, fitoterapeutával az rengeteg időt és energiát vett igénybe, több hónapot. A Szappan Királyságban történetét több éves előkészület előzte meg, mi magunk is több éve készítünk szappant, rengeteg saját élményünk és tapasztalatunk van, illetve még soha nem fordult olyan elő, hogy valamelyik hallgatónk kérdésre nem tudtunk volna válaszolni. Az évek és a rutin biztos garancia. Itt most pár óra alatt megkaphatod azt a tudást, amit tőled már soha senki nem vehet el és nem kell azon aggódnod, hogy sikerülni fog-e az általad komponált receptből készített szappan. Az elrontott, rontott szappanok félelmének a veszélye sem fog nagy félelmetes sárkányként ijesztgetni. Ha pedig biztos receptekre vágysz, akkor az is járható út, mert mi azt is adunk.

Visszatérve még az árra. Ha elkezdesz számolni, akkor az alap tanfolyam (Bronz Szappan Tanfolyam Extra) szappan recept írás tudásáért is már megéri, mert önjáró leszel, saját magad tudod a saját receptjeidet kreálni és még büszkébb leszel magadra, még nagyobb sikereket fogsz elérni. Ezt a tudást máshol a második, harmadik szinten adják meg számodra vagy az alap szinten, de nem olyan bőségesen, mint a Szappan Királyság. Ennek  visszajelzését is tanfolyami résztvevőinktől tudjuk, akik a csalódottság miatt tőlünk kértek segítséget a szappanreceptek írásához. Lehet számolni. Ha máshol egy tanfolyam 15.000 Ft és a második szinten leszel csak képes receptet írni, akkor neked 30.000 Ft, az, amit mi  már alap szinten rendelkezésedre bocsájtunk. A  hallgatói visszajelzésből tudjuk, hogy a receptírási ismeretanyag és személyes tapasztalat átadás nálunk és legbővebb.  Így már biztos, hogy nálunk az első tanfolyam után is a legtöbb önállóságot adó tananyagot fogod elsajátítani. Ha a harmadik szinten lesz csak erről szó, akkor 45.000 Ft. Ha az első szinten azt ígérik, hogy megtanítanak szappan receptet írni, de mégsem sikerül megtanulnod, akkor az 15.000 Ft mínusz, mert valószínűleg el fogsz hozzánk jönni a Bronz Szappan Tanfolyam Extra szintre, ahol mindenki garantáltan megérti a szappanrecept írást és a kalkulátor használatot. Tehát megéri neked a Szappan Királyság tanfolyama?

Én inkább veszek egy olcsó szappan kupont, vagy inkább ne?

Hozzánk nagyon sokan jönnek olyan csalódott kuponos oldalról vásárolt szappantanfolyamot megjárt lányok, és asszonyok, fiúk és férfiak, akik a feltűnően olcsó tanfolyammal végül nem voltak megelégedve. Szomorúan tapasztaljuk, hogy ezek az emberek csak hónapokkal később mernek ismét a szappankészítés közelébe kerülni és szkeptikusan állnak a házi szappankészítéshez. Annak viszont nagyon örülünk, hogy a Szappan Királyságba belépve hamar rájönnek arra, hogy nálunk más a rendszer, az atmoszféra, a hozzáértés, mint, amit eddig tapasztaltak. A pozitív és lelkes visszajelzések minden esetben a mi örömünket is növeli, mert folyamatos megerősítés kapunk arról, hogy jó úton járunk. A mi javaslatunk az, hogy a kuponos oldalakon vásárolható olcsó szappan kupon vásárlás előtt, ha kell telefonon tájékozódj arról, hogy mit kapsz a szappankészítő tanfolyamon. Így remélhetőleg kevesebb meglepetés fog érni.

Én délelőtt nem érek rá, mert dolgozom!

Akkor Neked is van egy örömhírünk. Nálunk nemcsak reggeli, hanem délutáni időpontokat is találsz a Szappan Királyságban és hétvégén is indítunk alap és haladó szappankészítő tanfolyamot. Nézz körbe a tanfolyami időpontok között, biztos, hogy találsz egy olyan lehetőséget, ami számodra is megfelelő.

Nem találom a menüt a Szappan Királyág honlapján!

Semmi baj! Ez egy újfajta struktúrájú oldal. Magyarországon nem sok ilyennel elehet találkozni. Menj a lap tetejére a főoldalon és jobb oldalt találni fogsz az oldal sarkához közeli részen három egymás alatti rövidebb fekete vonalat. Arra kattints és már meg is jelent a menü.

Én nem szeretnék csoportban tanulni, nekem egyéni szappankészítő órára van szükségem!

Akkor jó helyen jársz, nézd meg a VIP Szappankészítő oldalunkat, az neked szól. Kattints ide!

Én nagy csoportban szeretek tanulni, miért csak 5-6 fő lesz a szappanos tanfolyamon?

Lehetnének többen a tanfolyamon, de akkor nem lehetne odaadni a résztvevőknek azt a figyelmet, ami ahhoz szükséges, hogy igazán ügyes Szappan Királynők és Királyok legyenek.

Van ennél olcsóbb szappankészítő tanfolyam is!

Lehetne olcsóbb tanfolyamot tartani, akkor viszont nem tudnánk extrákat adni, nem tudnánk a tanfolyamot úgy megtartani, amitől a Szappan Királyság tanfolyama, valóban sikeres és a résztvevők pedig valóban elégedettek lennének. Akkor nem tudnánk, annyit tanítani, amire mi bátran azt mondjuk, hogy minőségi és nem kapnál olyan sok oldalas jegyzetet és annyi receptet sem. A mi tanfolyamunk árarány szempontból bőven megéri az árát. Számolj, és bátran nézz  köröl más szappantanfolyam webportálokon is. Nem találsz még egy olyan lehetőséget, ahol ilyen kiscsoportos az oktatás,  ahol már az alap tanfolyam keretén belül megtanulsz szappan receptet írni és ahol valóban egyedül készítesz szappant.

Ez a tanfolyam nem a legdrágább. Vajon kevesebbet ad?

Nem a legdrágább, mert mi ennyi pénzért is szívesen tanítunk. Viszont drágább, mint az átlag, mert mi valódi tudást adunk és kézzelfogható bő tananyagot, amiről egyrészt a tanfolyamon is hallasz ezért biztosan érhető lesz számodra minden és még gyakorlatot is kapsz hozzá. Sok-sok ember fórumokon próbál eligazodni a szappankészítés rejtelmeiről. A legtöbben, akik a fórumokon vannak – a rangidősek – éveket tettek bele a szappankészítés elsajátításába, mert régen nem volt erre tanfolyam. Ők is a fórumon megjelenő újoncoknak azt szokták javasolni, hogy ne kezdjenek hozzá egyedül rögtön egy fellángolás után, mert egyrészt veszélyes, másrészt lehet, hogy elmegy tőle a kedvük a rontás miatt, ne adj Isten a baleset miatt. A fórumok veteránjai tanácsa is az, hogy vagy olvass nagyon sokat akár hónapokon keresztül a szappankészítésről, aztán láss neki, és még akkor is jó, ha egy tapasztaltabb fogja a kezedet, vagy pedig menj el egy tanfolyamra. Ha azért szeretnél szappant készíteni, hogy a lányod, fiad eckémáján, esetleg a saját bőrproblémádon segíts, mert azt hallottad, hogy a házi szappan csodákra képes, akkor nagyon gondos, körültekintő tudásra van szükséged ahhoz, hogy valóban a szappanjaid kezelni tudják a problémát, nem pedig rontani. Nagyon figyelj oda arra, hogy kitől mit tanulsz, inkább kérdezz után, hogy ne maradjanak vakfoltok. Mi valóban nem a legdrágábbak vagyunk, de a visszajelzésekből azt tapasztaljuk, hogy a legtöbbet adjuk ezért az árért, mert mindenki maximálisan elégedett és nem csak a tanfolyamon, hanem utána otthon is, amikor a tudásukat átültetik egyedül segítség nélkül a gyakorlatba.

Más szappankészítő tanfolyamon sokkal bővebb a kezdő tanfolyam anyaga.

Biztosra veszem, hogy lehet találni, olyan tanfolyamot, ahol egy alkalommal elmondanak minden ismeretet és előállítotok sok-sok szappant. Ennek előnye, hogy megkapsz minden tudást rövid időn belül. Hátránya, hogy túlzottan koncentrált és lehet, hogy egy-egy lényegtelennek tűnő információ – ami valójában lényeges lenne – pár napra rá már eszedbe sem fog jutni. Ilyenkor jönnek a kérdőjelek, a kapkodás és a csalódottság. A mi tanfolyamunk biztos tudást ad, amit úgy állítottunk össze, hogy az újfajta ismeret nálad biztos megértésre és emlékezésre találjon. Tipp a tanfolyam választáshoz! Egy tanfolyam kiválasztása során mindig azt vizsgáld meg, hogy milyen a személyiséged, milyen gyorsan tanulsz, mennyire vagy képes az új dolgokat rögtön elsajátítani és hosszú távon megjegyezni, mennyire bírod a feszesebb tempót, mennyi pénzed van és mi a célod a tanfolyammal! Ha ezekre választ kapsz Önmagadtól, akkor garantáltan a neked való legjobb tanfolyamot fogod kiválasztani, de ha mégsem akkor nézd meg máshol, hogy ők, hogy csinálják és mit tanítanak. Több tanfolyamon is részt lehet venni. A mi tanfolyamunk biztos tudást ad, amit úgy állítottunk össze, hogy az újfajta ismeret nálad biztos megértésre és emlékezésre találjon.

Mit csináljak a gyerekkel?

Eljött az ideje, hogy végre apa vagy a nagyi vigyázzon a gyerekre pár óra hosszat. Ha erre még nem volt példa soha életedbe, mert nem mered őket megkérni és nem tudod, hogy fogj hozzá erre is van megoldásunk más keretek között. Hívj bátran és megbeszéljük azt, hogyan tudod elsajátítani a nagyobb magabiztosságot és önbizalmat.

Mindig is utáltam a kémiát, biztos, hogy itt is sok lesz a kémia!

Ne gondold! Nem fogunk kémiai képteleket gyártani, nem fogunk fura kifejezéseket használni. Minden idegennek tűnő kifejezést elmagyarázunk és erről még egy jegyzetet is kapsz. Nem az a célunk, hogy vegyészeket képezzünk, hanem az, hogy egy felhőtlenül szórakoztató, de biztonságos hobbit, tudást adjunk a kezedbe.

Félek a lúgtól!

Nem kell félned. Ha betartod a biztonságos szappankészítés szabályait nem eshet semmi bántódásod a Szappan Királyság programja alatt és utána sem. Ezt garantálni tudom. Nálunk a Szappan Királyság Programja során megkapsz minden eszközt (kötény, maszk, szemüveg) ahhoz, hogy a bőröd és egészséged biztonságban maradjon a program során.

Jó lenne részt venni egy szappanos tanfolyamon, de úgysem lesz arra időm, hogy házilag készítsek szappant. Akkor meg minek tanuljam meg?

Lesz időd. Majd meglátod, hogy mennyire ügyesen lehet összehangolni a dolgokat, megtapasztalhatod, hogy valóban egyszerűvé és gyorssá tudjon válni a szappankészítés. Amikor életedben először a saját szappanoddal fogsz fürödni és annak a szappannak lesz habzása, tisztítása, nem fogja szárítani bőrödet, onnantól kezdve a szappankészítésre mindig lesz időd.

Biztos nem fog menni a szappankészítés, mert nincs kézügyességem.

Olyan embert még nem láttam, aki ne tudta volna elsajátítani a szappankészítést. Minden azon múlik, hogy Te mit akarsz! Egy újabb kifogás mögé akarsz bújni, hogy később arra hivatkozzál, hogy miért is nem tudtad a szappankészítést megtanulni, VAGY most már szeretnél végre a tettek mezejére lépni és megrendezni a saját életedet kifogásmentesen.

Mi a különbség a Praktikus és a Bronz Extra tanfolyam között?

Sokan még nem tudják, hogy valóban hozzájuk illő hobbi a szappankészítés vagy sem. Nekik találtuk ki a Praktikus Szappankészítő tanfolyamot, hogy megtudják mi fán terem a szappankészítés. Kapnak jegyzetet, recepteket. DE, a tudásanyag a jegyzet, a receptek mennyisége ezen a tanfolyamon kevesebb, nincs utána konzultációra lehetőség és ajándék tudásanyag sem jár hozzá. A kezdőknek ajánljuk, akik még soha nem készítettek szappant, vagy azoknak, akik még mélységeiben nem szeretnének belemerülni a szappankészítésbe. Úgy kell ezt nézni, mint a konyhai sütést. Vannak receptek, amit rontásmentesen képes leszel megcsinálni, de magadtól lehet, hogy nem fogod tudni, hogy bizonyos összetevőkre miért van szükség, és miért olyan mennyiségben, ennek fényében nem tudsz majd saját receptet kreálni. DE magával a folyamattal és a rontásmentesség mikéntjével tisztában leszel és természetesen életed első szappanját is önállóan, felügyelet mellett fogod megcsinálni.

A Bronz Szappankészítő Tanfolyam Extra, nemcsak teljesen kezdőknek ajánlott, hanem olyanoknak is, akik a internetről tanultak, vagy kutyafuttában valakitől, és vannak bizonytalanságaik, kérdéseik, szeretnék mélységeiben látni az egész folyamatot és még recepteket is szeretnének írni, nem csak kalkulátor segítségével. Jelenleg a piacon megtalálható legszélesebb és legsokoldalúbb kezdő tanfolyam a Bronz Extra, ami valójában két tanfolyam együtt. Visszajelzésekből tudjuk, hogy azok a hallgatóink, akik kezdők, és azok is, akik már haladók, csak máshol tanultak maximális elégedettséget mutattak a Bronz Szappankészítő Tanfolyam Extrával kapcsolatban és sikeresen készítik gyönyörű, egészséges, rontásmentes szappanjaikat.