Téma: érett bőrre szappan recept, házi natúr szépségápolás, normál bőrre szappan recept, szappankészítés, száraz bőrre szappan recept, természetes szappan, vegán szappan recept

Mindenki imádja a házi szappanokat, keresik a jobbnál jobb házi szappan recepteket a szappanos hölgyek, akik még nem tudnak receptet írni, így itt van egy szuper szappan recept így a tavaszra! 🙂 Ha te tudsz receptet írni, de szereted más receptjeit is, csak fontos neked a biztos recept, akkor te is készítsd el! Sok szeretettel ajánljuk nektek!

Mitől szuper ez a recept?
MERT VEGÁN!!!! Miért lehet az fontos, hogy vegán? Mert nincs benne pálmazsír, azaz pálmazsír mentes recept és így kisebb a bolygónk terhelése, ha ilyen szappant készítesz és használsz, illetve nincs benne állati zsiradék. Ezzel te is tudsz segíteni a Földnek és a gyerekeid is meghálálják neked.

Miért jó még?
Mert egy szuper olajat is tartalmaz, ami számos bőrtípusra kedvezően hat. Jó lehet öregedő bőrre, ekcémára, érzékeny bőrre is. Ezért ez a recept inkább kicsit szárazabb bőrre való, aminek fontos a kímélő tisztítás, de lehet használni érettebb bőrre és normál bőrre is. Egy nagyon jó szappan recept.
Ha nem tudsz kókuszvizet készíteni, vagy nincs natúr kókuszvized, akkor vízzel is elkészítheted.
A kubeba illóolaj is kiváltható másik illóolajra, ha esetleg te más illatot szeretsz! 🙂

Nos, akkor szappankészítésre fel!
Sok sikert a csodálatos szappankészítéshez és boldog tavaszt kívánunk!

Ha nem tudod, hogyan láss neki a szappankészítésnek, akkor gyere a kezdő Bronz Extra Szappan tanfolyamunkra és ott megtanulhatod tőlünk a szappankészítést. Azoktól, akik garanciát is vállalnak a tudásukért.

Ha már tudsz szappant készíteni, de bővíteni szeretnéd a tudásodat, vagy kérdésed van, akkor gyere el a haladó Ezüst Extra Szappan tanfolyamunkra, ahol olyan hasznos tudásra tehetsz még szert, amit máshol nem osztanak meg veled.

 

 

Búzakorpás, búzacsíra olajos VEGÁN szappan
Kókuszvíz 90 g
NaOH 36 g
kakaóvaj 50 g
kókuszzsír 50 g
olíva olaj 125 g
búzacsíra olaj 25 g
búzakorpa 1 kisebb evőkanál
kubeba illóolaj 30 csepp

Itt tudsz hozzánk jelentkezni: https://www.szappantanfolyam.hu/bronz-szappankeszito-tanfolyam/

Kapcsolódó cikkek
veddafoldetszappantanfolyam.hu