Egyéni szappantanfolyamra vágysz? Nálunk a helyed!

Nincs időd, akkor amikor a legtöbb tanfolyamot meghirdetik?
Nincs egyben 4-5 óra szabadidőd és szeretnéd a tanfolyamokat inkább 2 részletben elvégezni?
Nem szeretnél csoportban tanulni, mert neked szükséged van az egyedi figyelemre és arra, hogy a tanfolyam csak Rólad és a szappanokról szóljon?
Szeretnéd máshogy felépíteni a tanfolyamot, mert szeretnél, többet gyakorolni, akár az összes variációt egyedül elkészíteni a mi segítségünkkel?
Esetleg Te csak ketten a barátnőddel, vagy a pároddal szeretnél részt venni egy magán szappankészítő tanfolyamon?

Nálunk bármelyik kérdés megválaszolásra talál.
Erre találta ki a Szappan Királyság a VIP Szappan Tanfolyamát.

Egyéni oktatás

A Szappan Királyság nagyon flexibilis és tudja, hogy a mai rohanó világ nem mindenkinek adja meg azt a lehetőséget, hogy egyszerre 4-5 órára elszakadjon a családjától, fontos teendőitől, vagy úgy rendezze a napjait, hogy a kötött tanfolyami időpont is beleférjen.

Megértjük azokat is, akik csoport nélkül, magán úton szeretnék elsajátítani a szappankészítést, mert az ilyen fajta személyes tanulásnak sok hasznos előnye van.

TOP VIP

Ha más ütemezésre vágysz, mert sokkal több gyakorlást szeretnél ellenőrzött körülmények között, akkor természetesen erre is van lehetőséged. Vannak, akik azt igénylik, hogy egyedül tanulják meg és gyakorolják be az összes legfontosabb gyakorlati lépést a különböző alapanyagok használatával, azaz még nagyobb rutint szerezzenek a tanfolyam során. Ennek a típusú tanfolyamnak a díja az TOP VIP bronz, ezüst, arany szappan tanfolyam keretei közé tartoznak, melynek árképzése megbeszélést tárgyát képezi. Írd le, hogy Neked mi az elképzelésed és megbeszéljük, hogy tudunk téged ebben támogatni és ennek mennyi a díja.

IDŐPONT FOGLALÁS ÉS LEMONDÁS

FONTOS! Az egyéni tanfolyami időpontot a tanfolyami díj 50 %-ának megfizetésével lehet előre utalással lefoglalni. Az összeg jóváírását követően az így előre lefoglalt egyéni tanfolyami időpont már nem mondható le, tehát ez az összeg nem jár vissza a tanfolyam lemondása esetén, akkor sem, ha ez betegség miatt történik, vagy más körülmények között egyébként Vis maiornak számító esetben sem. Új időpont foglalása a foglalási díj ismételt megfizetésével lehetséges és ismételt lemondás, betegség, más körülmények között egyébként Vis maiornak számító esetben nem jár vissza. A tanfolyami díjba a foglalási díj beleszámít részvétel esetén. A fennmaradó tanfolyami díjat a tanfolyam kezdetekor készpénzben tudja a résztvevő/résztvevők fizetni, vagy előre utalással legkésőbb a tanfolyam kezdési napja előtti beérkezéssel (ez munkanap).  A tanfolyam, a Szappan Királyság részéről minden esetben megtartásra kerül, lemondás részünkről nincs. Az egyéni tanfolyamon csak annyi személy vehet részt, amennyi személyre szól az adott tanfolyam, amennyiben egy fős, akkor egy személy.

Ettől való eltérés egyéni, írásos megállapodás esetén lehetséges csak.

Jelentkezés a tanfolyamra

Választható dátumok *

Üzenet *