Téma: egyszerű szappankészítés, házi natúr szépségápolás, kezdő szappankészítő tanfolyam

Sokan azért választanak miket a tanfolyamokat során, mert ajánlás után minket találnak a legmegfelelőbben. Vannak olyanok, akiknek nem elég az, hogy ajánlanak minket, hanem tényleg nagyon alaposan utána járnak annak, hogy nálunk miről lesz szó a tanfolyamon, elolvassák és ez is meggyőzi őket. Aztán eljönnek a tanfolyamra és csak ámulnak, hogy mennyi tudást kapnak. (Illetve még nagyon sok hasznos bőrápolási tanácsot is, mivel kozmetikus végzettségű is az oktatónk.) Minden tanfolyami leírásban egyértelmű, hogy miről szól a tanfolyam, de élőben ott lenni és mindent átvenni, megcsinálni a gyakorlatot egyedül (nem párban) természetesen instrukció után azért nagyon nagyon tartalmas tudást tud nyújtani.

Most szombaton március 2-án is 6 fővel megtartottuk a tanfolyamot, és mikor kérdeztünk a tanfolyam végén, hogy mit szóltak a tanfolyamhoz, hogy érezték magukat, mennyi tudással mennek haza, azt a visszajelzést kaptuk, hogy ez aztán jó sok információ volt, nem is számítottak erre és közben nagyon jól érezték magukat. Nagyon szoktunk örülni annak, ha a résztvevőink is érzik, hogy mi valóban szívvel-lélekkel szeretjük a szappan témáját, a készítés fortéját és annak örülünk a legjobban, ha ők is érzik, hogy ezt a logikus magyarázatunk után el tudják önállóan, házi körülmények között készíteni, sőt még receptet is tudnak írni (ha úgy gondolják, mert amúgy a tanfolyamon Bronz Extra 15 db receptet kapnak).

Miről szól számunkra a logikus szappankészítés. Évek során rájöttünk arra a saját bőrünkön és a tanítások alatta, hogy mitől könnyű a szappankészítés, hogyan kell elmagyarázni, hogyan kell átadni a tudást, hogy még egy nagyon elfoglalt családanya, vagy cégvezető, sok órát dolgozó alkalmazott is időt tudjon rá szánni és legyen kedves is időt szánni a szappankészítésre. Lehetne bonyolultabban is elkészíteni a szappant, de mi van, ha nem kell bonyolítani, mert attól nem lesz jobb, semmivel sem lesz jobb, csak idegesítőbb és időben hosszabb. Szóval akkor miért ne mondjuk el a mi titkunkat, ahogy mi csináljuk, azért, hogy nektek is legyen rá mindig időtök és úgy érezzétek, hogy ez nagyon egyszerű.
Nagyon sokszor kapjuk visszajelzésbe a tanfolyam után, amikor részvevőink elmondják, hogy sokkal egyszerűbb volt így, mint ők azt otthon gondolták a tanfolyam előtt csak videókat nézve a neten, vagy olvasva róla. Miért mondják ezt, mert senki kedvét nem szeretnénk elvenni a szappankészítést, sőt az a célunk, hogy nagyon is azt lássátok a tanfolyamok alatt, hogy akár 15 év után is mennyire lehet lelkesedni egy ilyen hobbiért, mert nagyon hasznos hobbi!

Vannak olyan résztvevők, akik már készítenek otthon szappant, aztán eljönnek hozzánk megtanulni a receptírást a Bronz Extra tanfolyamra, ők is megcsinálják az instrukcióink után a szappanjukat a gyakorlat során, majd közlik velünk, hogy örülnek a részvételnek, mert ők sokkal bonyolultabban csinálták, de így mennyivel egyszerűbb. IGEEENNN!!! Amikor már több éve szappant készítő embertől jön egy ilyen visszajelzés, nos akkor nagyon repes a szívünk!

Tehát, ha szeretnéd logikusan és könnyedebben megtanulni a szappankészítést, mint, akár máshol, akkor várunk szeretettel. Tudod, nem azért születtünk a Földre, hogy túlbonyolítsuk, hanem, hogy élvezzük, mi legalábbis így gondoljuk.
Várunk szeretettel tanfolyamunkon!

Itt tudsz jelentkezni:

https://www.szappantanfolyam.hu/bronz-szappankeszito-tanfolyam/

Kapcsolódó cikkek
vegán szappan recept