Minden évben jönnek az ünnepek és az ezzel járó aggodalom és töprengés a szokásos kérdéssel: “Mit vegyek Neki?” Ha szeretnéd könnyen és egyszerűen intézni a vásárlást és szeretnél egy igazán hasznos és kreatív, egészséges életmódot támogató ajándékot adni, akkor van egy jó hírünk. Idén már megtaláltad az ajándékot, nem kell tovább keresgélned!

A szappankészítés ajándékba egy felejthetetlen élmény és a tanfolyamon megszerzett tudás, örökre megmarad. Ha ajándékutalványt szeretnél vásárolni születésnap, névnap, évforduló, Karácsony, Húsvét, ballagás vagy bármilyen alkalomból kifolyólag, alap, haladó, vagy privát szappankészítő tanfolyamunkra, vagy a természetes kozmetikumkészítő tanfolyamunkra, akkor add le vásárlási szándékodat itt az oldalon és megjegyzésbe kérjük, hogy írd bele a számlázási adataidat. A számlát a pénz beérkezése után állítjuk ki (AAM, kisadózó, EV).

Az átutalásod beérkezése  után pár órával – maximum 24 órán belül hétköznap, hétvégi fizetésnél hétfőn – elküldjük a névre szóló ajándékutalványt és a további dokumentumokat az általad megadott e-címre, így azt Te magad tudod kinyomtatni a megajándékozott számára. Egyszerű ajándékvásárlási lehetőség gombnyomásra!

Most az ajándékutalvány felhasználható a kiállítástól számított 4 hónapon belül. Az ajándékutalványt a felhasználási időn belül lehet felhasználni, hosszabbításra nincs lehetőség. Az ajándékutalvány nem visszaváltható.

FONTOS! SZÁMLAADÁS! Jelenleg magánszemélyeket tudunk fogadni, őket tudjuk kiszolgálni, csak nekik tudunk számlát kiállítani, kérjük ennek figyelembevételével vásárolj! Köszönöm megértésedet!

Ha az ajándékutalvánnyal kapcsolatban bármi kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben info’kukac’szappantanfolyam.hu, vagy tedd fel élőszóban a 06-70-6060-969-es telefonszámon keresztül!

A szappankészítés élménye minden alkalomra szívmelengető ajándék!

Szappankészítés, kozmetikumkészítés ajándékba

Választható tanfolyamok *

Átvételi mód *

Kinek szól az ajándék *

Üzenet *

Kreatív ajándék minden alkalomra