Minden évben jönnek az ünnepek és az ezzel járó aggodalom és töprengés a szokásos kérdéssel: “Mit vegyek Neki?” Ha szeretnéd könnyen és egyszerűen intézni a vásárlást és szeretnél egy igazán hasznos és kreatív, egészséges életmódot támogató ajándékot adni, akkor van egy jó hírünk. Idén már megtaláltad az ajándékot, nem kell tovább keresgélned!

A szappankészítés ajándékba egy felejthetetlen élmény és a tanfolyamon megszerzett tudás, örökre megmarad. Ha ajándékutalványt szeretnél vásárolni születésnap, névnap, évforduló, Karácsony, Húsvét, ballagás vagy bármilyen alkalomból kifolyólag, alap, haladó, vagy privát szappankészítő tanfolyamunkra, vagy a természetes kozmetikumkészítő tanfolyamunkra, akkor add le vásárlási szándékodat itt az oldalon és megjegyzésbe kérjük, hogy írd bele a számlázási adataidat. A számlát a pénz beérkezése után állítjuk ki (AAM, kisadózó, EV).

Az átutalásod beérkezése  után pár órával – maximum 24 órán belül hétköznap, hétvégi fizetésnél hétfőn – elküldjük a névre szóló ajándékutalványt és a további dokumentumokat az általad megadott e-címre, így azt Te magad tudod kinyomtatni a megajándékozott számára. Egyszerű ajándékvásárlási lehetőség gombnyomásra!

Most az ajándékutalvány felhasználható a kiállítástól számított 4 hónapon belül.

Ha az ajándékutalvánnyal kapcsolatban bármi kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben info’kukac’szappantanfolyam.hu, vagy tedd fel élőszóban a 06-70-6060-969-es telefonszámon keresztül!

A szappankészítés élménye minden alkalomra szívmelengető ajándék!

Szappankészítés, kozmetikumkészítés ajándékba

Választható tanfolyamok *

Átvételi mód *

Kinek szól az ajándék *

Üzenet *

Kreatív ajándék minden alkalomra