Minden évben jönnek az ünnepek és az ezzel járó aggodalom és töprengés a szokásos kérdéssel: „Mit vegyek Neki?” Ha szeretnéd könnyen és egyszerűen intézni a vásárlást és szeretnél egy igazán hasznos és kreatív, egészséges életmódot támogató ajándékot adni, akkor van egy jó hírünk. Idén már megtaláltad az ajándékot, nem kell tovább keresgélned!

A szappankészítés ajándékba egy felejthetetlen élmény és a tanfolyamon megszerzett tudás, örökre megmarad. Ha ajándékutalványt szeretnél vásárolni születésnap, névnap, évforduló, Karácsony, Húsvét, ballagás vagy bármilyen alkalomból kifolyólag, alap, haladó, vagy privát szappankészítő tanfolyamunkra, vagy a természetes kozmetikumkészítő tanfolyamunkra, akkor add le vásárlási szándékodat itt az oldalon és megjegyzésbe kérjük, hogy írd bele a számlázási adataidat. A számlát a pénz beérkezése után állítjuk ki (AAM, kisadózó, EV).

Az átutalásod beérkezése  után pár órával – maximum 24 órán belül hétköznap, hétvégi fizetésnél hétfőn – elküldjük a névre szóló ajándékutalványt és a további dokumentumokat az általad megadott e-címre, így azt Te magad tudod kinyomtatni a megajándékozott számára. Egyszerű ajándékvásárlási lehetőség gombnyomásra!

FONTOS! Az ajándékutalvány felhasználható a kiállítástól számított 1 hónapon belül. Az ajándékutalványt a felhasználási időn belül lehet felhasználni, hosszabbításra nincs lehetőség. Az ajándékutalvány nem visszaváltható és nem hosszabbítható.

FONTOS! SZÁMLAADÁS! Jelenleg magánszemélyeket tudunk fogadni, őket tudjuk kiszolgálni, csak nekik tudunk számlát kiállítani, kérjük ennek figyelembevételével vásárolj! Köszönöm megértésedet!

Ha az ajándékutalvánnyal kapcsolatban bármi kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben info’kukac’szappantanfolyam.hu, vagy tedd fel élőszóban a 06-70-6060-969-es telefonszámon keresztül!

A szappankészítés élménye minden alkalomra szívmelengető ajándék!

Különbségek Bronz és a Praktikus tanfolyam között! Fontos lehet elolvasni!

Ha egy minden szempontból masszív és nagyon tartalmas, sok-sok tudást adó tanfolyamot szeretnél választani szappan témában, akkor az a Bronz (kezdő) szappankészítés. Miért? Mindenki készít önállóan saját szappant, és ott még a receptírást is megtanuljuk, sokkal bővebb a tananyag, a nyomtatott jegyzet 41 oldal, 15 db recept, havi szinten több tanfolyami időpont. A Praktikus szappankészítés tanfolyam havi 1 alkalommal kerül megrendezésre, mindenki készít önállóan saját szappant, de a receptírás itt nem kerül megtanulására, mélységeiben nem tanulunk a szappanról, tehát ez a tanfolyam azoknak lehet hasznos, akik úgymond betekintést szeretnének a szappanok világába, de még komolyabb tudásra nem vágynak.

FONTOS! Megkérjük a kedves vásárlókat, hogy csak akkor válasszák az Ezüst Extra tanfolyamot ajándékba, ha tudja, hogy a megajándékozott már csinál szappant, ismeri a recept írást is, mert az Ezüst Extra tanfolyamon az alapokat és a receptírást nem tanítjuk, azt a Bronz Extra tanfolyamon vesszük át! Köszönjük!

 

 

  Szappankészítés, kozmetikumkészítés ajándékba

  Választható tanfolyamok *

  Átvételi mód *

  Kinek szól az ajándék *

  Üzenet *

  Kreatív ajándék minden alkalomra