Nagy fejtörést okoz minden évben, hogy mit adj Karácsonyra ajándékba? Már vettél könyvet, pulcsit, papucsot, de ezek már túl elcsépeltek és valami különlegessel szeretnél kedveskedni? Szeretnéd valami igazán maradandó, királyi ajándékkal meglepni szerettedet, barátnődet, testvéredet, feleségedet esetleg remek kézügyességgel és kreativitással megáldott férjedet, párodat, főnöködet, kollégádat? A megoldás: szappankészítő tanfolyam ajándékba!

Ha a megajándékozni kívánt személy szereti a kézműves dolgokat, fontos számára az egészségmegőrzés, esetleg van valamilyen bőrproblémája, ami miatt mindig drága házi szappanokat vásárol, de már ő maga is kacérkodik azzal, hogy saját magának készítse, de még nincs meg számára a tudás, akkor ne is keress tovább, mert a Szappan Királyság Karácsonyi Ajándékutalvány ajánlata Neked szól!

FIGYELEM! Ajándék vásárlási szándékodat, megrendelésedet december 23-án 12 óráig tudjuk befogadni. Köszönjük megértésedet!

Ha szeretnél mosolyt, igazi boldogságot, ezen kívül valódi tudást és egyben élményt is ajándékozni, akkor nincs más hátra, mint felvenni velünk a kapcsolatot a Szappan Királyság holnapján keresztül. Ha nem szeretnél konkrét dátumot megjelölni, akkor ebben az esetben most 2021. június 24-ig van lehetőség a karácsonyi ajándékutalványt felhasználni, ebben az esetben a megajándékozott fogja velünk felvenni a kapcsolatot és ő fogja kiválasztani a dátumot. (Most a rendkívüli helyzet miatt, ha külföldről jönne a megajándékozott, neki a határzár feloldása után indul a három hónap felhasználási idő, tehát neki sem megy kárba az ajándékutalványa. Ezt kérjük a megjegyzésbe írd bele, hogy Külföldről jön!) Ha nem tudod, hogy adott tanfolyami szint mit takar a Szappan Királyságban, akkor kérjük, hogy látogass el a Menüben a Tanfolyamok címszóhoz és ott tájékozódj, vagy hívj minket és szívesen elmondjuk. A Praktikus Szappan és Bronz Extra Szappan tanfolyamunk is teljesen kezdőknek szól, de a Bronz Extra Szappan tanfolyam sokkal mélyebb és átfogóbb, extrább tudást ad. Visszajelzések alapján tudjuk, hogy a legtartalmasabb és a legbővebb tanfolyam, amit ma Magyarországon kezdő tanfolyamok során elérhetünk és még extra szolgáltatáshoz is jutunk általa. Aki bővebb tudást szeretne ajándékozni, annak a Bronz Extra Szappan tanfolyamunkat ajánljuk kezdő szinten. Aki viszont szeretne szappankészítő tanfolyamot ajándékozni, de a megajándékozott –  az ajándékozó tudomása szerint – még nem szeretne elmélyedni az extra szappankészítő tudásban, annak a Praktikus Szappan tanfolyamunkat ajánljuk.

Ha nem szeretnél készpénzben fizetni, mert elfoglalt vagy, messze élsz, arra az esetre is van megoldásunk. Átutalással is fizethetsz és a karácsonyi ajándékutalványt megkapod e-mailben a hasznos információkkal és a számlával együtt, így neked csak nyomtatni kell és még az idődet is megtakarítod. Készpénzes vásárlás esetén is az ajándékutalványt és az információkat tartalmazó dokumentumot e-mailben fogod megkapni a befizetést követő 24 órán belül. A személyes fizetésre előre egyeztetett időpontban van mód. Szeretnénk tájékoztatni, hogy korlátozott időpont áll rendelkezésre a személyes fizetésre. A könnyebbség kedvéért kérjük, inkább az átutalás lehetőségét válaszd. Kérjük, a megrendelés üzenet részébe küld el nekünk, hogy milyen névre és címre állítsuk ki a számlát.

Egyszerű vásárlás, valóban tartalmas és hasznos karácsonyi ajándék, akinek fontos a kreativitás és az egészséges bőr! Legyen ez az ünnep felejthetetlen és nagyon boldog! Meseszép Karácsonyt kíván a Szappan Királyság Csapata!

szappankészítés ajándékba

Karácsonyi szappankészítés ajándékba

Választható tanfolyami szintek *

Fizetési mód *

Átvételi mód *

Kinek szól az ajándék *

Üzenet *

Szappankészítő tanfolyam Karácsonyra