Nagy fejtörést okoz minden évben, hogy mit adj Karácsonyra ajándékba? Már vettél könyvet, pulcsit, papucsot, de ezek már túl elcsépeltek és valami különlegessel szeretnél kedveskedni? Szeretnéd valami igazán maradandó, királyi ajándékkal meglepni szerettedet, barátnődet, testvéredet, feleségedet esetleg remek kézügyességgel és kreativitással megáldott férjedet, párodat, főnöködet, kollégádat? A megoldás: szappankészítő tanfolyam ajándékba!

Ha a megajándékozni kívánt személy szereti a kézműves dolgokat, fontos számára az egészségmegőrzés, esetleg van valamilyen bőrproblémája, ami miatt mindig drága házi szappanokat vásárol, de már ő maga is kacérkodik azzal, hogy saját magának készítse, de még nincs meg számára a tudás, akkor ne is keress tovább, mert a Szappan Királyság Karácsonyi Ajándékutalvány ajánlata Neked szól!

FIGYELEM! Csak magánszemélyeket tudunk kiszolgálni a megrendelés során, cégeket nem. Ajándék vásárlási szándékodat, megrendelésedet december 22-én 10 óráig tudjuk befogadni és december 22-én 13 óráig tudsz utalni.  Így kérjük, hogy december 22-én 13 óra után már ne utalj, mert már az utalásokat nem fogjuk figyelni így az ajándékutalványt sem tudjuk elkészíteni. Köszönjük megértésedet!

Ha szeretnél mosolyt, igazi boldogságot, ezen kívül valódi tudást és egyben élményt is ajándékozni, akkor nincs más hátra, mint felvenni velünk a kapcsolatot a Szappan Királyság holnapján keresztül. Ha nem szeretnél konkrét dátumot megjelölni, akkor ebben az esetben most 2024. április 20-ig van lehetőség a karácsonyi ajándékutalványt felhasználni, ebben az esetben a megajándékozott fogja velünk felvenni a kapcsolatot és ő fogja kiválasztani a dátumot. Az ajándékutalványt a felhasználási időn belül lehet felhasználni, hosszabbításra nincs lehetőség. Az ajándékutalvány nem visszaváltható. A tanfolyamon kizárólag magánszemély vehet részt, és csak magánszemélyek tudják leadni rendelésüket.

Ha nem tudod, hogy adott tanfolyami szint mit takar a Szappan Királyságban, akkor kérjük, hogy látogass el a Menüben a Tanfolyamok címszóhoz és ott tájékozódj, vagy hívj minket és szívesen elmondjuk. A Praktikus Szappan és Bronz Extra Szappan tanfolyamunk is teljesen kezdőknek szól, de a Bronz Extra Szappan tanfolyam sokkal mélyebb és átfogóbb, extrább tudást ad. Visszajelzések alapján tudjuk, hogy a legtartalmasabb és a legbővebb tanfolyam, amit ma Magyarországon kezdő tanfolyamok során elérhetünk és még extra szolgáltatáshoz is jutunk általa. Aki bővebb tudást szeretne ajándékozni, annak a Bronz Extra Szappan tanfolyamunkat ajánljuk kezdő szinten. Aki viszont szeretne szappankészítő tanfolyamot ajándékozni, de a megajándékozott –  az ajándékozó tudomása szerint – még nem szeretne elmélyedni az extra szappankészítő tudásban, annak a Praktikus Szappan tanfolyamunkat ajánljuk, amire havonta hétköznapra egy alkalom van meghirdetve a reggeli órákban.

A karácsonyi ajándékutalványt megkapod e-mailben a hasznos információkkal és a számlával együtt, így neked csak nyomtatni kell és még az idődet is megtakarítod. Az ajándékutalványt és az információkat tartalmazó dokumentumot e-mailben fogod megkapni a befizetést követő 24 órán belül hétköznap, hétvégi fizetés esetén hétfőn.

Egyszerű vásárlás, valóban tartalmas és hasznos karácsonyi ajándék, akinek fontos a kreativitás és az egészséges bőr! Legyen ez az ünnep felejthetetlen és nagyon boldog! Meseszép Karácsonyt kíván a Szappan Királyság Csapata!

FONTOS MEGJEGYZÉS, KÉRJÜK OLVAS EL FIGYELMESEN!

Különbségek Bronz és a Praktikus tanfolyam között! Fontos lehet elolvasni!

Ha egy minden szempontból masszív és nagyon tartalmas, sok-sok tudást adó tanfolyamot szeretnél választani szappan témában, akkor az a Bronz (kezdő) szappankészítés. Miért? A tanfolyamon mindenki készít önállóan saját szappant, és ott még a receptírást is megtanuljuk, sokkal bővebb a tananyag, a nyomtatott jegyzet 41 oldal, 15 db recept, havi szinten több tanfolyami időpont. A Praktikus szappankészítés tanfolyam havi 1 alkalommal kerül megrendezésre hétköznap, mindenki készít önállóan saját szappant a tanfolyamon, de a receptírás itt nem kerül megtanulására, mélységeiben nem tanulunk a szappanról, tehát ez a tanfolyam azoknak lehet hasznos, akik úgymond betekintést szeretnének a szappanok világába, de még komolyabb tudásra nem vágynak.

FONTOS! Csak magánszemélyeket tudunk kiszolgálni a megrendelés során, cégeket nem. Megkérjük a kedves vásárlókat, hogy csak akkor válasszák az Ezüst Extra tanfolyamot ajándékba, ha tudja, hogy a megajándékozott már csinál szappant, ismeri a recept írást is, mert az Ezüst Extra tanfolyamon az alapokat és a receptírást nem tanítjuk, azt a Bronz Extra tanfolyamon vesszük át! Köszönjük!

szappankészítés ajándékba

  Karácsonyi szappankészítés ajándékba

  Választható tanfolyami szintek *

  Átvételi mód *

  Kinek szól az ajándék *

  Üzenet *

  Szappankészítő tanfolyam Karácsonyra