Téma: hajmosó szappan recepet

Mindenki szereti, ha szép, és egészséges a haja. Sok-sok hajmosó, hajkondicionáló terméket lehet kapni a boltok polcain, ami elég sok embernek fejbőr irritációit is okozhat. Valaki arról számol, hogy még zsírosabb lesz tőle a haja.

Ha valaki nem talál magának megfelelő sampont a boltban, akkor gondolkodóba esik. Elszalad a patikába, mert úgy gondolja, hogy ott majd kap megoldást a problémájára. Olyan is akad, akinek sem a bolti, sem a patikai készítmény nem megfelelő, vagy egyszerűen csak nem akar vegyszert kenni a fejére. Így valami alternatíva felé szeretne fordulni.

Sokan azért akarnak szappant használni a hajukra is, hogy a bolti készítményt, a bolti samponokat kiváltsák egy természetes összetevőket tartalmazó házi készítésű termékre. A hajmosó szappan nem mindenkinek megfelelő megoldás, sajnos. Valaki hiába próbálkozik, évek alatt sem talál olyat, vagy tud készíteni magának olyan hajmosó szappant, amivel elégedett lenne. (Ezt fontos elmondani, mert nem szeretnénk, ha csalódnál.)

Ez a hajmosó szappan recept egy zsírosabb, vagy normál hajú, de nem érzékeny fejbőrű embernek való hajmosó szappan recept.

Ez a hajmosó szappan recept egy kisebb adag, tehát, ha neked mégsem válna be, akkor sem probléma, mert kis adagot készítesz.

FONTOS! A hajmosó szappan csípi a szemet, így kérjük, hogy hajmosás közben csukd be a szemed!

FIGYELEM! Miután leöblítetted a hajadról a hajmosó szappant, akkor kérjük, hogy készíts magadnak egy ecetes öblítést. Tegyél nagyjából 5 ml 10% biológiai ecetet, vagy almaecetet 3 dl vízhez és öblítsd át vele a hajadat. Ezt minden hajmosás után tedd meg és ne felejtsd el!

Még nem csináltál szappant? Vannak kérdéseid? Vagy ha szeretnél önállóan, de biztos keretek között szappant készíteni és segítséget kapni, akkor gyere el Bronz Extra Szappan Kurzusunkra. Várunk szeretettel! 🙂

Itt tudsz jelentkezni: https://www.szappantanfolyam.hu/bronz-szappankeszito-tanfolyam/

 

Hajmosó szappan recept (Shampoo Bar Recipe)
Apróbojtorján főzet 36 g
NaOH 14 g
kókuszzsír 20 g
olíva olaj 10 g
kakóvaj 10 g
neem olaj 5 g
kendermag olaj 5 g
pálmazsír 50 g
rozmaring illóolaj 10 csepp
teafa illóolaj 5 csepp
Kapcsolódó cikkek