Téma: kezdő online szappankészítő tanfolyam, online szappankészítő tanfolyam

A szappankészítés egy csoda. Mikor életünkben először csináltunk önállóan szappant, és valóban egy jó szappan született belőle, majd kiugrottunk a bőrünkből. Nekünk nagyon sok próbálkozásba telt, hogy jó szappan kerüljön ki a kezeink közül, mert nem ma kezdtük és akkor nem volt erről információ, a receptírást a saját bőrünkön tapasztaltuk és kísérleteztük ki és még hírből sem volt online szappankészítő tanfolyam. Manapság elképesztő mennyiségű információt lehet az interneten találni  a szappankészítéssel kapcsolatban, de tapasztalatból tudjuk és visszajelzésekből hallottuk, hogy sajnos nagyon sok a félinformáció, de nagyon sok a teljesen téves információ is. Személyes tanfolyamainkon sok-sok visszajelzés született tőletek irányunkba, hogy mennyire jó az a sok-sok tudás, amivel nálunk kiegészítettétek a már meglévő tudásotokat, vagy teljesen kezdőként jöttetek és csak ámultatok, hogy mennyire egyértelműen átadjuk a szappankészítő tudást, amivel már a tanfolyam után önállóan tudtatok szappanokat készíteni. Sajnos arra is volt példa, hogy, valaki otthon tanfolyami tudás nélkül olyan szintű balesetveszélybe került az interneten szerzett tudása alapján, hogy majdnem kórházba kellett szállítani. Ő ezután a majdnem súlyos baleset után hozzánk jött, hogy megtanulja, mitől nem lesz balesetveszélyes a szappankészítés és arra is magyarázatot kapott, hogy az, amit ő megtanult az interneten egy csoportban kapott információkon keresztül, miért volt balesetveszélyes. Az a sok elégedett és örömteli résztvevő nagy-nagy örömöt okozott nekünk.

Régen is az mozgatott minket, hogy ti tudjatok otthon, könnyen, egyszerűen szappant készíteni és most is azt szeretnénk, ha sok ember készítene szappant otthon és nagyon hasznos, egészséget támogató hobbira tegyen szert, de most már online formában is. Mi csodáljuk és tiszteljük a szappant, mert nagyon jótékony tisztálkodószer.  Nekünk a szappan és a szappankészítés egyfajta szerelem, de ezzel nem csak mi vagyunk így, hanem régi hallgatóink is.

2020 előtt kicsit könnyebb volt az utazás, az emberek gyorsan felszálltak a repülőre, és villám sebességgel akár Madridból megérkezve már ott is ültek a tanfolyami helyszínünkön és a szappankészítésről hallgatták előadásunkat. Magyarországon is A-ból B-be könnyen el lehetett utazni, mert biztonságban éreztük magunkat. 2020-tól ez megváltozott, nem lehetett olyan könnyen utazni, és belekeveredtünk egy világjárványba. Ellenben ti még mindig lelkesen szerettetek volna fejlődni, tanulni, új ismereteket szerezni a szappankészítés világából, miközben a személyes részvétel tiltott volt. Szinte minden nap kaptunk ezzel kapcsolatban kérdéseket, megkeresést, hogy mikor lehet jönni, milyen más lehetőség van. Ezért és ebből kifolyólag a ti kérésetekre megalkottuk az online szappankészítő tanfolyamunkat, a Szappankészítés egyszerűen online tanfolyamunkat, ami videós formában elérhető az online.szappantanfolyam.hu oldalunkon. Ez a Szappankészítés egyszerűen online tanfolyam anyag már 2020 tavaszán elkészült, de csak 2021-be került ki hozzátok megvásárolható formában. 2020-ban több ember segítségét kérve leteszteltük az érthetőségét és egyértelműségét a Szappankészítés egyszerűen online tanfolyamunknak és bebizonyosodott, hogy mindenki számára egyértelmű, ami a videóban történik, az is érthető, amit a tudásanyagban leírtunk és a szappanokat kipróbálva is megerősítést kaptunk, hogy tetszik, szeretitek és a receptek működnek nektek is. Így 2021-ben számotokra is nyilvánosságra hoztuk a Szappankészítés egyszerűen online tanfolyamunkat, amit jelenleg kezdő szinten ajánlunk, és a hideg technikás szappankészítés rejtelmeiben kalauzol el.

Mit is tartalmaz az online szappankészítő tanfolyamunk, a Szappankészítés egyszerűen online tanfolyam?

1, 25 perces videót a szappankészítésről. Az elejétől a végéig bemutatjuk, hogy, hogyan készül valós időben a szappan. A videóban minden magyarázatra kerül, amit a videóban megjelenítünk.

2. 8 oldalas tudásanyagot. Ha kinyomtatod A4-es papírral, akkor 8 oldalnyi tudásanyagot kapsz a szappankészítéssel kapcsolatban. Ez a tudásanyag több információt tartalmaz, mint a videó, tehát érdemes elolvasni, a videó és a tudásanyag együtt alkot kerek egészet.

Miről olvashatsz az online szappankészítő tanfolyam tudásanyagában?

  • Miből áll a szappan, mire kell odafigyelni az összetevőknél
  • Mit használjuk, mit ne használjunk
  • Szappan színezés egyszerűen
  • Szappan illatosítás egyszerűen
  • Biztonsági eszközök, szabályok a szappankészítés során
  • Eszközök, formahasználat, eszközkritériumok a szappankészítés során
  • Szappan érése
  • Szappan tárolása
  • Szappan használhatósága, a szappan szavatossága
  • Szappankészítés lépésről-lépésre

3. 6 db különböző bőrtípusra megalkotott szappan receptet, plusz 1 db mosószappan receptet. Az 6 db különböző bőrtípusra szánt receptből 2 db vegán, pálmazsírmentes recept, mert valaki ebbe az irányba szeretne orientálódni, vagy már eleve vegán és pálmazsírmentes háztartásra rendezkedett be.

4. A szeretetünk irányotokba, bár az nem látható, de reméljük, hogy érezhető.

FONTOS! A videó a vásárlástól számítva 2 hónapig áll rendelkezésre a vásárló számára az online.szappantanfolyam.hu oldalunkon. Többször megtekinthető, így biztos, hogy nagy hasznát tudod venni. A tudásanyagot és a recepteket pedig PDF formában elküldjük a vásárló e-mail címére, így azt bátran kinyomtathatja és használhatja.

Ha szeretnél ilyen formában csatlakozni hozzánk, szeretnél érthető magyarázat mellett tanulni videó és elolvasható tudásanyag alapján, szeretnél többszörösen kipróbált receptekből otthon szappant készíteni, akkor az online szappankészítő tanfolyamunkat vásárold meg mihamarabb. Minél gyorsabban belefogsz a szappankészítésbe, annál hamarabb elkészül és tudsz már a saját szappanoddal fürdeni és kezet mosni, ajándékba adni. Vigyázat! A szappankészítés addiktív, tehát ne csodálkozz, ha mindenhol szappanok fognak a házadban, lakásodban rád mosolyogni!

Ha már döntöttél, és szeretnéd megvásárolni kattints ide: Online szappankészítő tanfolyam (kezdő szinten)

Kapcsolódó cikkek