Téma: drága szappankészítő tanfolyam, olcsó szappankészítő tanfolyam

Olcsó szappankészítő tanfolyam vs drága szappankészítő tanfolyam. Mennyit ér a tudás? Tudtad, hogy, ha minél olcsóbb a szappankészítő tanfolyam, akkor ennek arányában kapod a tudást is? De itt még ne menjünk tovább, mert ez sajnos a drágább tanfolyamokra is érvényes lehet. Tudom, hogy ez nagyon rosszul hangzik, de ez az igazság. És mi mindig igazat mondunk a Szappan Királyságban, ezt azok már tudják, akik minket választottak. Honnan vettük az információinkat? Hidd el, nem magunktól, hanem azoktól, akik jártak máshol is, aztán végül mellettünk tették le a voksukat és utána is boldogok voltak.

Nos, akkor számoljunk!

Ha valaki rákattint a netre, nagyon sok szappankészítő tanfolyamot dob ki azon nyomban a Google, aki, mindenki jó barátja.
Már az első helyről integet egy kupon, de mi nem vagyunk restek keresünk, kutatunk kuponos oldalakon szappankészítő tanfolyam után. Mindenhol nyakra-főre adják a szappankészítő tanfolyamokat. Ilyen tudás, olyan tudás, szépen, hangzatosan megfogalmazott sorokkal csábítják a gyanútlan vásárlót.
Tudtad, hogy a kuponos oldalon hirdetett árak nagyjából felét le kell adni a kuponos oldalnak? Tehát ha látsz egy tanfolyamot, mondjuk 7000 Ft-os áron, annyiért amennyiért te azt megveszed, akkor nagyjából 3500 Ft megy a kuponos oldalnak, 3500 Ft megy annak, aki a tanfolyamot tartja. Nos akkor lehet elkezdeni számolni. Mit adhatnak ennyi pénzért? Mi fér bele annak, aki a tanfolyamot tartja? Ezen érdemes elgondolkodni!
Másik. Mindig, amikor szappankészítő tanfolyamot választasz, legyen az kuponos oldal, vagy valamilyen nagyon kedvezményes gyűjtő weblap, vagy drágább tanfolyam, akkor nézd meg, hogy mit ajánlottak, mi volt a hirdetés szövege a tanfolyam leírása. Majd menj el a tanfolyamra, ha azt választottad, és a tanfolyam után ismét olvasd el, hogy mit ajánlottak!!! Nos, kevés az esély, hogy összhangban lesz a kettő.

Gondold át, miért akarsz szappankészítő tanfolyamra menni?

Azért, hogy kapj 1 db receptet, nem is csinálsz szappant, hallasz ezt-azt aztán viszontlátásra!
Azért, hogy használt olajból készíts szappant?
Azért, hogy mesterséges illóolajakat tegyél bele a szappanba?
Azért, mert kecsketejeset írnak, aztán végül kecsketejport használtak? Nem ugyanaz a kettő, hidd el!
Azért, hogy elmondhasd, voltál szappankészítő tanfolyamon és tudok szappant készíteni – biztos, hogy tudsz?
Azért, hogy ne hívják fel a veszélyekre a figyelmedet és még rosszul is tanítsák a legfontosabb lépéseket?
Azért, hogy félreinformáljanak és te ez alapján vásárolj be szappankészítéséhez alapanyagokat, eszközöket?
Azért, hogy flegmán, lekezelő módon bánjanak veled?
Azért, hogy, ha kérdezel, ne kapj választ, sőt még te vagy lehordva, mert mertél kérdezni?
Azért, hogy mindent ott helyben rád tukmáljanak a tanfolyamon után, persze, te a tanfolyam hevében bedőlsz és már vásárolsz is, aztán csak pislogsz, hogy valójában mennyit költöttél?
Azért, hogy ne csinálj önállóan lépésről-lépésre szappant?
Azért, hogy ne lásd a többieket hogyan csinálják csoportban a szappant, aztán otthon jönnek a kérdések, de már senki nem válaszol?
Azért, hogy a macerás szappankészítést tanuld meg?
Azért, hogy tömegben csinálj valamit, amire azt mondták, hogy szappan, ami később olyan büdös, hogy nem tudod használni?

Tanulóink által megosztott tapasztalatok más szappankészítő tanfolyamokkal kapcsolatban! Tetszik ez neked? Nekik nem tetszett! Ezt már ideje volt veletek megosztani, főleg azért, mert ezt a tanulóink kérték, hogy írjuk meg, akik szeretnék, hogy Ti ne járjatok így! Sok sikert kívánunk a választáshoz! #szappankiralysag

Kapcsolódó cikkek