Téma: házi natúr szépségápolás, karácsonyi szappan, kávés szappan, normál bőrre szappan recept, száraz bőrre szappan recept, zsíros bőrre szappan

Hull a pelyhes fehér hóóó….pár nappal ezelőtt esett a hó, de már szinte hírmondó sem maradt belőle. De semmi baj, mert a karácsonyi hangulatot máshogy is meg tudjuk teremteni. Finom illatokkal a lakásban, és akár a karácsonyi szappan elkészítésével. Sokan kézműveskednek, sokan szeretnek személyre szóló ajándékokat adni szeretteiknek, munkatársaiknak. Ha te is ezen emberek közé tartozol és szeretnél egy szuper szappant adni Karácsonyra, akkor ezt a receptet feltétlenül készítsd el. (Ha még nem tudnál szappant készíteni, akkor gyere el hozzánk szappankészítő tanfolyamra! 🙂

Kinek ajánljuk ezt a karácsonyi szappant? Azon embereknek, akik szeretik a kávét, a karácsonyi illatokat, a meghittség érzését. Tehát azoknak, akik hisznek még a karácsonyi varázsban!
Bőrtípus szerint: normál, enyhén száraz és enyhén zsíros bőrre is megfelelő.

Nos akkor szappankészítésre fel!
Sok sikert a szappankészítéshez és nagyon boldog adventi készülődést kívánunk!

Ha nem tudod, hogyan láss neki a szappankészítésnek, akkor gyere a kezdő Bronz Extra Szappan tanfolyamunkra és ott megtanulhatod tőlünk a szappankészítést. Azoktól, akik garanciát is vállalnak a tudásukért.

Ha már tudsz szappant készíteni, de bővíteni szeretnéd a tudásodat, vagy kérdésed van, akkor gyere el a haladó Ezüst Extra Szappan tanfolyamunkra, ahol olyan hasznos tudásra tehetsz még szert, amit máshol nem osztanak meg veled.

 

 

Kávés karácsonyi szappan
Kávé 79 g
NaOH 33 g
pálmazsír 90 g
kókuszzsír 50 g
kakóvaj 12 g
olíva olaj 55 g
avokádó olaj 12 g
kávézacc 1 kisebb evőkanál
szegfűszeg por 1 púpozott mokkáskanál
Korábbi cikkek