Ismét eltelt egy év, és ismét szeretnél egy szuper szappant készíteni szerettednek. Most jött el az idő az életedben, hogy fűszeres, kecsketejes szappant készíts. Fontos! Ez a szappan hiába kecsketejes, attól még nem lesz bőrbarát a fahéj miatt, ha azt szeretnéd, hogy szinte minden bőrtípusnak megfelelő legyen, akkor hagyd el belőle a fahéjt, azaz az érzékeny bőrűeknek ne tedd bele. A fűszer fahéjtól lesz egy enyhe fahéj illata, de ha szeretnél erősebb illatot, akkor illóolajjal bővítheted a szaglás élvezetét, mondjuk egy 20 csepp elég is lesz belőle. Bármilyen cuki formába, ha beleöntöd, garantáltan sikert fogsz aratni, mert mindenki szeretik az alkalomhoz illő szappant, és a fahéj mi más, ha nem a Karácsony egyik favorit illata.
Sok sikert a szappankészítéshez és nagyon boldog adventi készülődést kívánunk!

Ha nem tudod, hogyan láss neki a szappankészítésnek, akkor gyere a kezdő Bronz Extra Szappan tanfolyamunkra és ott megtanulhatod tőlünk a szappankészítést. Azoktól, akik garanciát is vállalnak a tudásukért.

Ha már tudsz szappant készíteni, de bővíteni szeretnéd a tudásodat, vagy kérdésed van, akkor gyere el a haladó Ezüst Extra Szappan tanfolyamunkra, ahol olyan hasznos tudásra tehetsz még szert, amit máshol nem osztanak meg veled.

 

 

Kecsketejes-fahéjas szappan recept
Kecsketej 180 g
NaOH 66 g
sheavaj 75 g
szőlőmagolaj 50 g
kókuszolaj 125 g
olíva olaj 250 g
fahéj 1 teáskanál
Kapcsolódó cikkek