Téma: házi natúr szépségápolás, szappan recept, szappankészítés

A karácsonyi szappan recept segítségével olyan ajándékot készíthetsz, mely jó a bőrnek és mindig örülnek neki. Ha karácsonyi ajándék ötlet keresel, akkor gondolj arra, hogy a házi, kézműves szappan, milyen nagyszerű ajándék lehet szeretteidnek, kollégáidnak.

Sokan jönnek hozzánk szappankészítő tanfolyamra, akik szeretnék, hogy a fenyőfájuk alatt a saját kézzel készített szappan pompázzon az ajándékdobozokban. Ők nagyon mázlisták, mert biztonságos keretek között, garantáltan jó minőségű, házi szappannal lesznek gazdagabbak és természetesen, tudással is. A szappankészítő tanfolyamon elkészített szappanokat ajándékba is adhatják, de saját célra is felhasználhatják, kinek, hogy hozza kedve.

Ha Te valamiért nem tudnál eljutni egyik házi szappankészítő tanfolyamra sem, de szeretnél szappant ajándékba adni és már sok-sok videót néztél, de nem tudod, hogy milyen házi szappan receptet válassz, ami extra biztonsággal fogja családtagjaid és a Te bőrödet is tisztítani és ápolni, akkor most szeretnénk ajándékként átnyújtani Neked az adventi időszakban egy nagyon jó Karácsonyi szappan receptet.

Nos lássuk a karácsonyi szappan recepteket!

Karácsonyi szappan recept I.
fahéjas szappan

Mennyiség Hozzávalók
138 g Víz
53 g NaOH
51 g sheavaj
50 g kakóvaj
53 g kókuszzsír
250 g olivaolaj
max 2 kávéskanál fahéj örlemény

Karácsonyi szappan recept II.
mézes-fahéjas szappan

Mennyiség Hozzávalók
152 g Víz
56 g NaOH
51 g sheavaj
50 g kakóvaj
53 g kókuszzsír
25 g pálmazsír
250 g olivaolaj
1 kávéskanál fahéj örlemény
2 kávéskanál méz
Kezdő szappankészítő tanfolyam

Ha mégsem sikerülne elkészíteni a szappant, mert nem mersz egyedül hozzákezdeni, akkor jelentkezz, mert a Bronz szappan tanfolyam Neked szól! Karácsonyig még elkészülnek, de ha nem sietsz, akkor várni kell a használatukkal.

Tanfolyami ismertető
Szappankészítő tanfolyam karácsonyra

Nem tudod, hogy mit kérj Karácsonyra, szereted a kézműves dolgokat, fontos számodra az egészség és a csodálatos bőr, akkor tudod, Szappan Királyság! A karácsonyi ajándékutalványokat itt tudjátok megvásárolni:

Szappankészítő tanfolyma ajándékba
Kapcsolódó cikkek
Showing 2 comments
szőlős arcpakolás - kozmetikum házilagSzappanfőzés lúg nélkül