Téma: szappankészítés, szappankészítés online, tiszta kéz háziszappannal

Te, aki most ezeket a sorokat olvasod, lehet, hogy már tudsz szappant készíteni, de az is lehet, hogy nem tudod, hogy kell csinálni. Ha nem tudod, lehet, hogy nagyon vágysz arra, hogy tudj és most úgy látod, hogy nincsenek szappankészítő tanfolyamok (nálunk van és nagyon kiscsoportos az oktatás, akár maszkban is végigülheted, sőt van egyéni tanfolyam is és a helyszínünkön tág a légtér, plusz tudunk szellőztetni)! Ha szeretnél szappant készíteni, de félsz elmenni szappankészítő tanfolyamra, akkor olvass tovább, mert egy örömhírrel fogunk neked szolgálni.
Tehát te, aki már tudsz szappant készíteni, lehet, hogy most több időd jut kísérletezni, több időd jut az alkotás örömére. Annyira örülünk, hogy tudsz te is szappant készíteni, mert akkor az azt jelenti, hogy te szuper hatékonyan tudsz a saját szappanoddal kezet mosni és nem kell kézmosás után aggódnod, hogy most tiszta lett-e a kezed van sem. A profin megkomponált receptből készült házi szappanos kézmosás után biztos, hogy tiszta lesz a kezed.
Volt egy időszak, amikor úgy tűnt, hogy a boltok polcáról „lerabolták” az összes szappant és kézmosófolyadékot és elkezdtek kétségbeesni az emberek, hogy akkor most mi lesz. Ilyenkor, te, aki már tudsz szappant készíteni biztos, hogy teljes nyugalomban voltál otthon, és miért? Mert neked valószínűleg volt/van készleted saját szappanból. De, lehet, hogy nem volt készleted, ellenben az összes szappankészítő webáruház működik és be tudtál szerezni alapanyagokat és tudtál magadnak szappant készíteni. Tehát vírus ide, vírus oda, mi el vagyunk látva saját magunk jóvoltából saját szappanokkal.

Lehet, hogy te, aki ezeket a sorokat olvasod, már régóta tervezgettél eljutni egy szappankészítő tanfolyamra, csak mindig volt más, vagy nem jött össze rá a pénz. Lehet, hogy pont most 2020. áprilisra, májusra tervezted, vagy akár március végére. Most úgy érezheted, hogy hoppon maradtál, de ez nem így van, nem kell elkeseredni.

Mi itt a Szappan Királyságban azon dolgoztunk, hogy legyen online szappankészítő tanfolyamunk. Gyakorlatilag a tananyag kész, már csak az informatikai háttér van hátra és napokon belül élesedik az online szappankészítő tanfolyam. Mi lesz ez és mire kell számítani, ez még titok. Egy a lényeg, hogy ez az online szappankészítő tanfolyam azoknak készül, akik még nem csináltak eddig szappant, akik kezdők.

Figyeld a honlapunkat, mert hamarosan látni fogod tanfolyamaink között az online szappankészítő tanfolyamunkat!

Tehát, a szappankészítés nemcsak egy szuper hobbi, hanem most már elég sokan tapasztalják azt, hogy egy nagyon praktikus szaktudás. Akkor, amikor nincs szappan a boltok polcain, mi biztos, hogy nem esünk kétségbe. Száz szónak is egy a vége, érdemes otthon szappant készíteni!

Addig is, ha szeretnél egyedül fejlődni, mert nem szeretnél közösködni és szeretnéd egyedül átélni a szappankészítő tanfolyamot, akkor gyere ide:

http://www.szappantanfolyam.hu/privat-szappankeszito-tanfolyam/

Kapcsolódó cikkek
veddafoldetszappantanfolyam.hu