Téma: érzékeny bőrre szappan recept, kókusztej, szappankészítés, száraz bőrre szappan, száraz bőrre szappan recept, Uncategorized

Miért jó a rózsa szappan?

Rózsa szappan recept az egészséges bőr szolgálatában. Ebből a receptből készült rózsa szappan ápolja, kondicionálja és tisztítja a bőrödet, így biztos, hogy meg leszel vele elégedve, de figyelem nem minden bőrtípusra alkalmas. Fontos, hogy tudd, akinek komoly allergiája van, annak érdemes a rózsa illóolajat kihagyni a receptből, de, akinek csupán érzékeny a bőre, annak bátran lehet használni.

A rózsa illóolajnak antibakteriális, vírusellenes és gombaölő hatása van, ezáltal a szappan alkalmas arra, hogy helyileg alkalmazd akár a problémás bőrfelületen is. A rózsa a szépség, a szerelem, a tisztaság és a frissesség szimbóluma. Minden évszakban alkalmas arra, hogy kényeztessen fürdés közben a rózsa illóolaj felhasználásával készített szappan.

A rózsa szappan recept további előnye, hogy olyan finom olajokat és zsírokat tartalmaz, ami kiváló az érzékeny bőr kezelésére.

A rózsa szappan receptből készített szappan ajánlott: normál, érzékeny, enyhén száraz bőrre.

Könnyen elkészíthető, viszont drágább zsírokat és olajokat tartalmaz, így nem biztos, hogy a legolcsóbb szappan, de nagyon hatékony.

Szeretnéd tudni, hogy miért így építettük fel a rózsa szappan receptet, mert Te még nem értesz a szappan recept íráshoz, akkor gyere el Bronz Extra Szappan Tanfolyamunkra, ott megtanítunk szappan receptet is írni. Garancia, egészség és öröm! http://www.szappantanfolyam.hu/bronz-szappankeszito-tanfolyam/

összetevők mennyiség
Kókusztej 380g
NaOH 131g
avokádó vaj 100g
mangóvaj 100g
kókuszolaj 150g
ricinus olaj 80g
olíva olaj 470g
mandula olaj 100g
szárított rózsaszirom 2 evőkanál
(damaszkuszi) rózsa illóolaj 40 csepp

Kezdő szappankészítő tanfolyam

Bronz szappankészítő tanfolyam kezdőknek EXTRA

Szappankészítés lépésről-lépésre!

Kapcsolódó cikkek